top of page

Exposities

image.png

Van harte welkom in Buren!

Sinds twee jaar woon ik samen met mijn vriend en twee poezen in een huisje naast de Vredebergkerk in Oosterbeek. Een pittoresk plekje. Hier hebben wij een atelier aan huis.

Het atelier is nu tijdelijk onze opslagplek ivm het vele klussen in ons huis. Maar in het voorjaar van 2024 hopen we ons atelier weer leven in te kunnen blazen in de vorm van open ateliers en workshops.

Foto-verhuiskaart.jpg
image.png
image.png

Nieuws voor scholen!

Ik kom op veel scholen, zowel in Gemeente Renkum, waar ik woon, en in Arnhem. Hiernaast word ik door een overkoepelende organisatie regelmatig ingehuurd om workshops door heel Nederland te geven. Omdat de reistijd mij tegen gaat staan ga ik mij op de eigen regio richten mbt kunstprojecten en workshops geven op scholen.

Wat ik in schooljaar 2023-2024 aanbied zijn grafische workshops voor het basisonderwijs (groep 7-8) en het voortgezet onderwijs.. Denk hierbij aan zeefdrukken, linografie, etsen en monotype. Scholen kunnen een losse workshop maar ook een proeverij van deze workshops inhuren.

 

Nieuwsgierig geworden? 

kijk voor meer info op de pagina Educatie!

Workshop Oosterbeek

Nog even geduld......

Vanaf het voorjaar van 2024 is ons atelier weer klaar om cursisten te ontvangen voor grafische workshops en het werken met papier. 

De eerste workshops zullen bestaan uit:

Monotype

Zeefdruk

Etsen

IMG_20190209_121750.jpg
bottom of page